Over Muziek aan Bed 12,5 jaar - regiopresentatie Utrecht

Muziek aan Bed 12,5 jaar - regiopresentatie Utrecht

Kijk in de keuken van Muziek aan Bed!

12,5 jaar live muziek in de zorg is het vieren waard! Daarom geeft Muziek aan Bed een live donateurspresentatie waarbij donateurs en belangstellenden kunnen genieten van diverse arrangementen uit het repertoire. Afgewisseld met anekdotes uit de praktijk geven de cellisten een impressie van hun werk. Want inmiddels speelt het team van 18 cellisten in ca. 30 ziekenhuizen en zorginstellingen verspreid door Nederland. Daar zitten pareltjes van verhalen achter. Maak kennis met de wereld van Muziek aan Bed en schrijf je in!

Meet & Greet deze avond Tjakina Oosting, Mariette Laport, Ellis Moorman, Gerda Marijs en Elianne Ardts. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen en verder met elkaar kennis te maken. 

Bijzondere locatie
Om u zo dichtbij mogelijk ons werk te laten komen, hebben wij voor de regiopresentaties een ruimte in het ziekenhuis gekozen. We zijn blij dat het Wilhelmina Kinderziekenhuis hierin met ons samenwerkt! We ontvangen u graag op de locatie: Lundlaan 6, 3584 EA Utrecht. Inloop vanaf 19.30 uur. Start programma 20.00 uur.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Om de juiste voorbereidingen te kunnen treffen is voor deze bijeenkomst een aanmelding noodzakelijk. Als bijdrage voor 12,5 jaar Muziek aan Bed en voor de deelname aan deze avond vragen we u een vrijwillige donatie. Want ons werk kan niet bestaan zonder steun van donateurs en fondsen. Fijn als u een steuntje in de rug geeft voor het komende 12,5 jaar.

Kies uit de volgende opties:

  1. Ik stort een eenmalige bijdrage.
  2. Ik word donateur van Muziek aan Bed en geef een periodieke gift.
  3. Ik meld me aan voor de Club van 100 en stort 5 jaar lang 100 euro per jaar. 
Sluiten