Over Muziek aan Bed 12,5 jaar - regiopresentatie Rotterdam

Muziek aan Bed 12,5 jaar - regiopresentatie Rotterdam

Kijk in de keuken van Muziek aan Bed!

12,5 jaar live muziek in de zorg is het vieren waard! Daarom geeft Muziek aan Bed een live donateurspresentatie waarbij donateurs en belangstellenden kunnen genieten van diverse arrangementen uit het repertoire. Afgewisseld met anekdotes uit de praktijk geven de cellisten een impressie van hun werk. Want inmiddels speelt het team van 18 cellisten in ca. 30 ziekenhuizen en zorginstellingen verspreid door Nederland. Daar zitten pareltjes van verhalen achter. Maak kennis met de wereld van Muziek aan Bed en schrijf je in!

Meet & Greet deze avond Eva van Schaik, Nina Hitz, Willemijn Knödler, Mette Seidel, Sebastiaan van den Bergh. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen. 

Bijzondere locatie
Om u zo dichtbij mogelijk ons werk te laten komen, hebben wij voor de regiopresentaties een ruimte in het ziekenhuis gekozen. We zijn blij dat het Ikazia Ziekenhuis hierin met ons samenwerkt! We ontvangen u graag op de locatie: Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
Entreebewijs Gratis

Om de juiste voorbereidingen te kunnen treffen is voor deze bijeenkomst een aanmelding noodzakelijk. Als bijdrage voor 12,5 jaar Muziek aan Bed en voor de deelname aan deze avond vragen we u een vrijwillige donatie. Want ons werk kan niet bestaan zonder steun van donateurs en fondsen. Fijn als u een steuntje in de rug geeft voor het komende 12,5 jaar.

Kies uit de volgende opties:

  1. Ik stort een eenmalige bijdrage.
  2. Ik word donateur van Muziek aan Bed en geef een periodieke gift.
  3. Ik meld me aan voor de Club van 100 en stort 5 jaar lang 100 euro per jaar. 
Sluiten